Duart magjike të Norës nga Kumanova, theksojnë bukurinë tuaj

si askush tjetër

Nora Rashiti nga Kumanova 22 vjecare eshte e njohur nga puna saj e mrekullueshme ne lidhje me parukerin dhe kozmetiken .Nora ka filluar te mirret me kete profesion qysh ne moshen 17 vjeqare. Ajo tashme posedon studion e saj me emrin Studio NOAH, Kumanove, ku kryhen te gjitha sherbimet per parukeri dhe kozmetik. Zanafillla e punes se saj filloi me trajnime te ndryshem te natyres se ketij profesioni. Ajo eshte e certifikuar nga shume akademi dhe kurse te tjera duke filluar qe nga “Kariera Plus” Shkup, “Elit Institute ” Prishtine, Univerziteti i punëtorve ”Koco Racin” e diplomuar si STILISTE PROFESIONALE,
Akademia “Diamond Beauty” Tetove,
Studio FIFI , Preshevë.
Ajo gjithashtu ka qene e vetmja pjesmarrese nga Maqedonia kete vite qe kishte marr pjese ne MASTERCLASS-in madheshtor te Stilistit te njohur ”MOUNIR’ qe ishte mbajtur Stamboll të Turqise. Ajo gjithashtu cdo vit merr pjese neper evenimente te ndryshme ne Shkup si makeup artiste dhe stiliste flokesh .
Se si eshte perkushtuar aq shum Nora per punen e saj e cila e bene me vullnetin me te madh mbetet te shihet ne fotot ne vijim . Ky ishte nje leternjoftim i shkurtet per te arriturat e saj gjate ksaj periudhe 3 vjecare.
E cila mbetet per tu lakmuar dhe si shembull per te gjithe ata qe kan pasion dhe vullnet per punen.