Copy Code

E kanë rrahur Nystret Muqiqin! Eksperienca më e keqe në jetë për këngëtarin

Këngëtari Nystret Muqiqi ishte pjesë e rubrikës 60 sekondëshe.

Ai iu përgjigj me sinqeritet pyetjeve provokative ku ndër të tjera foli për karrierën muzikore e jetën private.

I pyetur nëse është më vështirë me qenë vjehërr a dhandërr ai zgjodhi këtë të fundit.

Nystreti njihet si një këngëtar shumë i suksesshëm por nëse nuk do ta ushtronte këtë fushë atëher do të bëehj portier.

Ai foli gjithashtu edhe për eksperiencën më të vështirë në jetë e që thotë se ka qenë burgu ku ka qëndruar 2 muaj dhe e kanë rrahur.