Copy Code

EKSKLUZIVE: Këto janë 4 familjet Mafioze Shqiptare më të rrezikshme (Video)

Gjatë dy ditëve të fundit në media po qarkullon lajmi se janë katër klane të forta mafioze që kontrollojnë rreth 20 familje kriminale në Shqipëri.Nisur nga mënyra se si po trajtohet kjo çështje, ku askush nuk flet dhe nuk mban përgjegjësi për rritjen e kriminalitetit në vend si edhe raportin me kriminelët, Albeu.com e gjeti me vend që të bëjë publike katër familjet më të rrezikshme kriminale në vend.
Më poshte gjeni katër familjet më të rrezikshme