Copy Code

Elvis Naçi, shembull si hoxhë, familjar dhe humanitar (Foto)

Emisioni “Shqiptarët për Shqiptarët” është kulmi i aktivitetit humanitar të hoxhës së njohur Elvis Naçi. Përmes këtij emisioni ai ndihmon nevojtarët që të zgjidhin problemet e tyre ekzistenciale dhe shëndetësore. Mirëpo Elvis Naçi në çdo paraqitje të tij mundohet të japë edhe shembull të njeriut familjar, sikurse në fotografitë në fjalë.

Ai ka përfituar simpatitë e shqiptarëve në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Luginë e Mal të Zi, si dhe në diasporë, me stilin e tij të ligjërimit fetar.