Copy Code

Fatmir Izairi si Izhet Mexhiti, nuk i mjaftojnë LIKSAT. Njëri i bën sponsored ndërsa tjetri i thirr nga Azia

Funksionarët e lartë të Bashkimit Demokratik për Integrim nga frika e madhe ndaj humbjes në zgjedhjet parlamentare nga Lëvizja Besa. Ku njjëri nga këto funskionar është edhe Kryetari i Komunës së Zhelinës  Fatmir Zaimi. Ku shihet qartë se në Fan Pag e vet ka filluar të shtojë edhe persona Fiktiv nga Azia apo vendet tjera Euro-Aziatike. Ndërsa sa i përket Kryetarit të Komunës së Çair ku i njeti pësoi debakëll të madh në Çair nga ana e Lëvizjes Besa tash më ka filluar para zgjedhjeve lokale të bëjë çdo postim të vetin Sponsored a thua  vallë po ju largohen simpatizantët e tyre, dhe lind pyetja se me cilat para  Izet Mezhiti e bën Fan Pag e vet sposored.