Copy Code

Fatmiri Izairit nuk i mjaftojnë njerëzit e tij, thirr edhe nga Azia për ta sfiduar Blerim Sejdiun

Për të përkrahur mendimet e funksionarëve të BDIS-së nuk ka ngeluar as edhe i vetmi adhurues i tyre këtë vit, meqë Lëvizja Besa po i shkrien ngadal duke i fituar bindshëm edhe ata të cilët ua kanë mbushur vite me rradhë sallat e mitingjeve partiake. Për të qenë më të bindur në këtë e keni rastin e fundit gjatë përballjes me statusa në fb duke i shprehur brengën e qytetarëve e tjetra duke hequr fajin nga vetja. Blerim Sejdiu nga Lëvizja Besa në statusin e tij në fb ngriti zërin që autoritetet komunale të marrin iniciativë për shuarjen e zjarrit në malet e Strimnicës dhe Leshnicës , ndërkohë, kreu i kësaj komune, Fatmir Izairi , përskaj situtës alarmante ai gjeti kohë të i kundërpërgjigjet në fb . Megjithatë, statusin e kryetarit nuk arritën ta pëlqejnë banorët ose bashkëfshatarët e vet, meqë ata ishin të zënë duke shuarr zjarrin maleve përderisa ai zgjidhte fjalët për shfajsim. Ata që e pëlqyen ishin Tharun Tharun, Idris Santos, Tanaporn Po dhe shumë të tjerë të cilët siç duket jan nga Azia.