Fazliu: I përgëzoj organizatorët, ansamblin “Ilirida”, për këtë organizim të mrekullueshëm

Fazliu: I përgëzoj organizatorët, ansamblin “Ilirida”, për këtë organizim të mrekullueshëm


Duke parë këtë entuziazëm dhe këtë përkushtim nga organizatorët, lirisht mund të them se ky është një ogur i mirë për kombin tonë në Maqedoni, se kështu po ruhet kujtesa kolektive kombëtare, se kështu po mbahet gjallë shpirti autokton i popullit tonë në këto troje etnike.

I përgëzoj organizatorët, ansamblin “Ilirida”, për këtë organizim të mrekullueshëm.