Fehmi Stafa nga BESA për Avokatët e rinj Shtetërorë: Shpresoj se Avokat i Shtetit do ta përmbushë misionin për ta mbrojtur interesin e shtetit (VIDEO)

 

“Jam i lumtur t’i mirëpres kolegët e rinj. Shpresoj se Avokati i Shtetit do ta përmbushë misionin për ta mbrojtur interesin e shtetit. Avokatët dhanë betimin se do t’i përmbushin detyrat në pajtueshmëri me ligjin dhe kushtetutën. Besoj se me këtë përforcim të ri, Avokati i Shtetit do ta rrisë kapacitetin për zgjidhjen e kontesteve prej të cilave ka edhe raste të vjetra sa edhe vetë institucioni”, tha Fehmi Stafa, i pari Avokat i Shtetit, kuadër i Lëvizjes BESA, Fehmi Stafa.