Copy Code

Formohet dega e Lëvizjes BESA në Komunën e Vrapçishtit

Sot në mbledhjen e mbajtur nga këshilli i degës së Lëvizjes Besa ne komunën e Vrapçishtit në mënyrë unanime për Kryetar dege u zgjodh MR.Sci Rexhep Rexhepi. Njëkohësisht u propozuan edhe anëtaret e Kongresit të Lëvizjes Besa dhe funksionarë të tjerë partiak.

Në këtë mbledhje njëkohësisht u verifikua edhe slogani i Lëvizjes Besa – Ideja vazhdon.