(FOTO) Përfundoi me sukses ekspozita “ 8 MEGA ANNA” nga drejtori i Muzeut të Shkencave të Natyrës nga Lëvizja BESA, Driton Sulejmani

 

Me datën 08.02.2019 (e premte), përfundoi me sukses ekspozita “ 8 MEGA ANNA”, ku u bë prezantimi i fosileve të gjitarëve (paraardhësve të elefantëve), fosile këto 8 milion vite të vjetra”, shkruan drejtori i Muzeut të Shkencave të Natyrës të Maqedonisë, Driton Sulejmani.
Mysafir special në këtë event ishte edhe paleontologu me renome botërore dhe njëherit edhe drejtori i Muzeut të shkencave natyrore të Sofijes, Dr. Nikollai Spasov

 

Maqedoni, zbulohen fosile të një elefanti 8 milion vite të vjetra (VIDEO)

Maqedoni, zbulohen fosile të një elefanti 8 milion vite të vjetra (VIDEO)

Posted by Lajm TV on Friday, February 8, 2019