Fundi i tradhtarëve është i njejtë, dje Veseli sot Billi

 

Fushëveprimi i përçarësve është i njejtë, ashtu siç është fundi i tyre. Dje ishte Vesel Memedi i cili doli si këpurdhat pas shiut dhe përçau opozitën shqiptare, përfundoi misionin e tij, dhe në fund i mbylli zyrat e partisë. E njejta ndodhi sot me Bilall Kasamin, përçau shpresën e vetme shqiptare të Maqedonisë, kreu misionin e tij armiqësor, dëmtoi veten dhe shqiptarët dhe në fund i mbylli zyrat e “partisë” së tij.

Game over – Lamtumirë tradhtar!