Copy Code

Galaxy S9, akoma edhe më i shtrenjtë

Ndërsa më 25 shkurt pritet të dalë në shitje edhe versioni i Samsung, Galaxy S9, që do të shoqërohet në një moment të dytë nga modeli më i madh S9+, kanë filluar edhe aludimet për çmimet që këta dy telefona do të kenë.
Pavarësisht se nuk pritet që të ketë diferenca të mëdha nga versionet S8 dhe S8+, modelet e re S9 dhe S9+ do të dalin të paktën 50 dollarë më të shtrenjta.Në SHBA pritet që ato të shiten për 885 dollarë dhe 935 dollarë, por çmimet janë të ndryshme në vende të ndryshme.