Copy Code

Gjenden armë në xhipin e kërçovarit

Policia e Kërçovës më 11 janar në shtëpinë e S.Gj. (49) ka kryer kontroll, ku ka vërejtur se si djali i tij J.Gj në veturën xhip ka vendosur armë, përcjell Aktuale.mk.

Policët kanë kontrolluar veturën me crast kanë gjetur tre pistoleta, një pushkë automatike, pushkë për gjueti, bombë dore, një granatë, më shumë okvir për pushkë automatike dhe pistoletave si dhe rreth 250 copë municion.

J.Gj është arrestuar, ndërkaq gjykatësi i ka caktuar paraburgim 30 ditor.