Copy Code

Gjithçka çka duhet të dini për kancerin e gjirit, flet Vildane Goga-Çmega, onkologe (Video)

Vildane Goga-Çmega, onkologe, flet gjerë e gjatë për trajtimin e sëmundjes së kancerit të gjirit. Ajo në njërën prej televizioneve kombëtare ka treguar metodat dhe faktorët që ndikojnë në mënjanimin e kësaj sëmundjeje vdekjeprurëse.

Videon e plotë mund ta ndiqni në vijim: