Gjyla Çeliku : Mickovskit nuk i duheshin votat shqiptare, tash ç’kërkon Siljanovska nga shqiptarët?!!!

Mickovskit nuk i duheshin votat shqiptare, tash ç’kërkon Siljankovska nga shqiptarët? Kjo grua plakë dhe e lodhur na tregon përralla aq të pa kripura sa të villet, qenka sjellë mirë me studentët shqiptarë, aq mirë sa që mezi kanë kryer studimet 20 vjet me mesatare 6.00. Hallet tona i dijmë ne vetë sepse i kemi përjetuar, kurse ju keni shfrytëzuar sistemin dhe keni jetuar me vite si “bossa”, të punësuar të gjithë anëtarët e familjes dhe ne të diskriminuar deri në palcë.
Vendit i duhen ndryshime! Ndryshimet nuk realizohen nga diktaturat. Nëse do plaka t’na shpërlajë trurin e ka gabim sepse ne nuk jemi shqiptarët naivë, por shqiptarë autokton dhe që vendosim me arsyeshmëri!
Unë s’jam atje të votoj, por Siljankovskën dhe VMRO-në asnjehere nuk i kisha votuar.

P.S. Në fakt e kërkoja një postim që e kam kritikuar Mickovskin të fotografuar postimin e tij kur kërkon vota pa na potencuar neve shqiptarëve, për fat të keq nuk qenka më. Hakerat në aktivitet të pandalur, por harrojnë që këtë profil dhe “portal” unë vetë e kam krijuar dhe postoj cka të shoh të arsyeshme unë dhe jo ju. Do ju kritikoj dhe vjellë vrerë sa herë të dua, bile pak e bëj!
Poshtë diktatura e VMRO-së dhe plakës!