Copy Code

Goditet me bërryl në kokë, pëson lëndim të tmerrshëm

Një luftëtar i sportit Muay Thai, ka pësuar thyerje të kafkës, pasi u godit me bërryl gjatë një gare në Tajlandë.

Lëndimi, që ndodhi në stadiumin Patong të Tajlandës këtë të hënë, bëri që luftëtari francez, i njohur me emrin Jeremy, të operohet në ballin e tij.

Për befasi, Jeremy nuk kishte ndaluar së rrahuri menjëherë pas goditjes së rëndë që kishte marrë, dhe e vazhdoi garën deri në momentin kur referi e ndërpreu atë.

Operimi i francezit ishte i suksesshëm, dhe ai pati një pllakë titaniumi të futur në kafkën e tij në vend të pjesës së thyer të ashtit, dhe ai tani gjendet jashtë spitalit.