Copy Code

“Gramos Aliu i kërkon puthje violinistes”

Këngëtari i ri, Gramos Aliu nga Shkupi, pas një pauze jo shumë të gjatë vjen me projektin e tij veror’ “Vetëm një puthje” , kënga dhe klipi kanë karakter dashurie, stil i cili i përket muzikës botërore që quhet “Deep House” . Gramosi k’të herë ka sjell edhe motive orientale ballkanike me violinë që prek zemrat dhe zgjon kurreshtje. Ne (stafi) i dëshirojmë suksese të mëtutjeshme dhe i japim përkrahje bindëse në karierën e tij.