Copy Code

Gruaja e kryeministrit – Buzhalës: Kena me të falë diçka ndoshta ndalesh

Disa kritika të Berat Buzhalës për faljen e borxheve për kompanitë e ujit dhe dhënia e rreth 60 milionë eurove nga kryeministri Ramush Haradinaj, ka bërë që të reagojë edhe gruaja e të parit të Qeverisë.

Anita Haradinaj ka sulmuar në një formë kritikat e Buzhalës, duke ironizuar se do t’i lutet kryeministrit ‘për t’i falë edhe atij diçka’, pasi siç thotë moderatorja, Berat Buzhala ‘është dhezë diçka.