Hadi Osmani : Urime Ditën e policisë, sot qytetarët nuk kanë frikë falë Spasovskit dhe Nuhiut

Urime Ditën e policisë, sot qytetarët nuk kanë frikë falë Spasovskit dhe Nuhiut 

Urime diten e policise te gjithe pjestareve te Ministrise se Puneve te Brendshme dhe vecanerisht pjestareve te uniformuar te policise. Urime edhe drejtuesve te policise se vendit, ministrit Oliver Spasovski dhe zevendes ministrit Agim Nuhiu. Perfundimisht me keta dy emra policia e Maqedonise sot ka udheheqesit e drejte dhe qe meriton. Me keta dy udheheqes policia eshte kthyer ne sherbim te qytetareve dhe shtetit. Spasovski dhe Nuhiu dhe Qeveria e drejtuar nga kryeministri Zoran Zaev kane kthyer sigurine ne vend, ngadale por sigurt po luftojne krimin duke e ulur ne nivelet me te ulta ne historine e pavaresise se Maqedonise. Sot qytetaret nuk kane frike as nga krimi dhe as nga policia partiake sic ishte ne Qeverine e kaluar.