Copy Code

Hulumtimi i ri, trondit Maqedoninë: Shqiptarët janë 875 mijë, ose 47.5 për qind!

Gazeta InfoPress ka mësuar nga një historian, i cili ka bërë hulumtime disa vjeçare se sa shqiptarë jetojnë në Maqedoninë.
Ai i ka thënë InfoPressit se maqedonët me qëllim nuk e tregojnë të vërtetën, kjo sepse sipas tij maqedonët nuk janë më shumë se 30 përqind në Maqedoni.
Ky hulumtim pritet që shumë shpejt të botohet me fakte hisorike dhe dokumente që deri tani nuk i ka ditur publiku.