Copy Code

Ibraimi: Para se të votosh MOS HARRO zullumin e BDI së

MOS HARRO……..!!!!

Mos e Harro Komandant Harun Aliun Kushtrimin
Mos e Harro Komandant Telin
Mos e Harro Monstrën
Mos e Harro Sopotin
Mos e Harro Rastin e Kumanovës
Mos e Harro Rahjen e të rinjëve Shqipëtarë
Mos e Harro Djegjen e pronave Shqiptare në Gjorgje Petrov
Mos e Harro Rahjen e Familjeve Shqipëtare ne Radishan
Mos e Harro Masakrën në Lubeten
Mos i Harro Burgosjet e shumë luftetarëve
Mos e Harro Montimi e Rastit të Gushincës
Mos e Harro Masakrën e Çairçanës
Mos e Harro Burgosjen e protestuesve Shqipëtarë
Mos e Harro Montimin e rastit të 27 Prillit
Mos i Harro Vrasjet e të gjithë komandantëve dhe luftetarëve pas luftës

Dhe shumë e shumë Vrasje, Montime, Shantazhe, Vjedhje, Uzurpime, Burgosje të cilat u bënë gjatë Qeverisjes së Bdi-së e cila lejoji që sllavët {Maqedonasit} të luajnë me nderin dhe gjakun dher vlerat e Shqipëtarëve. Kjo parti Bdi lejoji që sllavët {Maqedonasit} të luajnë me kreanrinë e Shqiptarëve, të na diskrimonojnë dhe të hyjnë nëpër shtëpitë tona e ti arestojnë nënat e motrat tona dhe ti shpallin se ato janë teroriste. Ja këto janë të arituart e Bdi-së të cilat ishin të gjitha vetëm se në dëmin e Shqipëtarëve, të cilët u përbuzën dhe u lanë mbas dore sepse partia Bdi u shitë tek Maqedonasit dhe i haruan intersat Kombëtare të Shqiptarëve. Edhe pse kjo parti Bdi çdo herë u thirke në Vlerat e Luftës së Lavdishme të Uçk-ës së 2001 po kjo partri e cila në këto zgjedhje vendin e luftës vendin e resitencës vendin e krenarisë së Shqipëtarëve Haraçinën ia fali LSDM-ës ndërsa kriminelët si Tarqullovski e Lubo Buçlkovski ku njërin e thëret t”ia organizojë fushatën e tjetrit ia ka mundësuar që të merë nga 5 mijë euro çdo muaj e sa i përketë luftarëve e vetranëve dhe ivalidëve të luftës së 2001 i la në haresë. Ku u bënë 15 vite qeverisja nga ana e Bdi-së kjo parti ende nuk ariti të gjejë zgjidhje për këta vetranë dhe ivalidë të luftës.
#DILVOTO #DËNO #ZULLUMIN #MEEMRIN #BDI

Shkruan: Hamzi Ibraimi