Copy Code

Ja kush është heroi i “zyrtarizimit” të gjuhës shqipe, nuk është Ali Ahmeti! (Foto)

Edhe pse ka shumë tentime për të përvetësuar meritat për “zyrtarizimin” e gjuhës shqipe, megjithatë heroi i vërtetë është deputeti i Lidhjes Rome, Amdi Bajram. Ai ka ardhur në Kuvend për të votuar Ligjin edhe pse së fundi po vuan nga sëmundja e sheqerit dhe tensionit.