Ja si mund ta hiqni ujin në gjunjë në mënyrë natyrale

0Ju paraqesim recetën e vërtetuar përmes së cilës përgjithmonë do të hiqni qafe ujin që ju grumbullohet në gjunjë, transmeton gazeta Kosova Sot Online.\r\n\r\nPërbërësit:\r\n\r\n1 grusht me fasule,\r\n\r\n1 qese të frizit nga 2-3 litra,\r\n\r\n1 leckë prej pambukut,\r\n\r\n1 leckë liri,\r\n\r\n1 leckë të leshtë.\r\n\r\nPërgatitja:\r\n\r\nPër çdo mbrëmje (para gjumit) me një grusht fasule, e vloni, nga momenti kur të ketë vluar e lini të zihet edhe për 15 minuta. Më pas e lini të ftohet pak. Fasulja le të jetë e ngrohtë, aq sa e duroni gjuri, por jo e ftohtë apo tepër e nxehtë. Fasulen e shtrini në leckën prej pambukut, në madhësinë e gjurit. Sipër vendosni qesen e frizit e leckën e lirit dhe atë të leshtë. Në mëngjes qesen e hidhni. Ta përdorni gjithmonë për çdo mbrëmje, për 40 net rresht!

Leave a Reply

Your email address will not be published.