Copy Code

Kallashi e ka vëlla këtë këngëtar të tallavasë (FOTO)

Kallashi ka festuar ditëlindjen esaj dhe për këtë ajo kishte organizuar një ndej të vecantë. Këngëtari Muharrem Ahmeti i cili këndoi në natën e saj e quan Kallashi motër, kjo mësohet nga fotoja që ka postuar ai në rrjetin social Instagram.

Muharremi shkroi ‘’ super kalum, urime ditëlindjen motra ime’’, ndërkaq nuk dihet se sa vite ka mbushur vallëtarja seksi e cila po vazhdon të cmend e argëtoj meshkujt.

Image