Copy Code

Kandidati i LSDM-së, Hadi Osmani:“Edhe 10 herë me e rreh Zijadin Selën nuk po mbushet me mend”!!!

Ja çfar shkruan Hadi Osmani, duke e ndjekur debatin e Ziadin Selës në Alsat-M

“Publicisti” i dikurshëm dhe kandidati i
LSDM për Komunën e Likovës Hadi Osmani, ka shpërthyer në statusin e tij në FB, duke ndjekur Ziadin Selën në emision debativ Rruga Drejt, ai ka befasuar miqtë e tij ne facebookun e tij duke shkruar: “Edhe 10 herë me e rreh Zijadin Selën nuk po mbushet me mend”.