Copy Code

Kantonizimi i Ziadin Selës, ku mbeti ?


Ziadin Sela kerkonte kantonizim perpara zgjedhjeve te mbajtura parlamentare, mirepo ne fund mori nje ministri ate te shendetesise ne krye me Arben Taravarin dhe ua mbyllen gojen e kantonizimit dhe parlametit dydhomesh, qe Sela bente fushate asaj kohe duke i manipuluar dhe duke luajtur me fatin e Shqiptarve ne Maqedoni.
Kesaj radhe ne zgjedhjet lokale, duket se Shqiptaret do t’i japin nje Goditje te fuqishme Ziadin Seles./gostivarilajm