Copy Code

Kasami: BDI dhe VMRO nuk janë të gatshme të përballen me krimin brenda tyre

Në emisionin Arena që në këto momente po transmetohet në Televizionin SHENJA, i ftuar është kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami, i cili tha se zgjedhjet e 1 dhjetorit nuk dhanë edhe zgjidhjen e krizës së thellë institucionale në të cilën gjendet Maqedonia.

“Në vend që zgjedhjet të prodhonin një Qeveri reformatore, ku do të kishte forca të cilat ishin të interesuara që Maqedonia të kthehet në binarë, fatkeqësisht ata forca që ishin pjesë e qeverisjes 10-vjeçare, e që e sollën Maqedoninë në këtë situatë, kanë shumicën në Parlament”, tha mes tjerash Kasami.

Ai më tej shtoi se BDI dhe VMRO, nuk janë të gatshme të ballafaqohen me krimet që kanë brenda subjekteve të tyre, që pastaj të japin mundësi për riformatimin e Qeverisë.