Kasami ne takim te rezidenca e Ambasadorit te Rusise ne Shkup

 

Derisa në Kuvend vazhdojnë bisedimet dhe negociatat për arritjen e 80 vota të nevojshme për ndryshime kushtetuese, burime brenda strukturave partiake thonë se Bilall Kasami është thirrur urgjentisht në rezidencën e Ambasadorit të Rusisë në Shkup. Informatat jozyrtare thonë se dy deputetët nga krahu i Kasamit nuk përgjigjen as nëpër telefonata, kjo gjendje ka alarmuar edhe agjendat e huaja që të bllokojnë procesin e integrimeve. Jozyrtarisht mësohet se para disa minutave në Kuvend është shfaqur Teuta Bilalli pa Fadil Zendelin.