Këta janë familja e Cimes, gruaja, djali, vajza, reja…(Foto)

0\r\nËshtë një nga personat publik në Kosovë që më së shumti e përmend bashkëshorten e tij. Është humoristi Rasim Thaqi-Cima.\r\n\r\nNë disa fotografi të publikuara në rrjetet sociale në takim familjar është paraqitur vetë Cima, bashkëshortja Shukria, vajza me bashkëshortin Bardhyl Meta dhe djali i humoristit dhe e dashura e tij.\r\n\r\n“n’Bahçe, të xhamisë së Sinan Pashës Adelina Thaçi Meta Artan Rron ThaçiNatyra F Blakqori Shukrie Thaçi”, ka shkruar deputeti Meta./BS\r\n\r\n\r\n\r\n

Leave a Reply

Your email address will not be published.