Copy Code

Kida ‘provokon’ Ledrin

Kida ka kohë është aktive në Instagram, sjell imazhe nga më të ndryshmet dhe të shumtat, shkruan Kosovarja.

Është në përgatitje e sipër të këngës së radhës, ku si gjithmonë sjell diçka më ndryshe por duke mos u larguar nga zhanri I saj. Kida komentohet shume për stilin dhe pamjen ndjek trendët botërore aq shumë. Nga shumë fotografi dhe video kjo me trëndafil dukë u përkëdhelur ne faqe disi na ngjasojnë në një pamje që kemi parë më parë. Dhe kjo puna e trëndafilave u bë shumë virale tek të famshmit.

Muaj me parë Ledri publikoj një fotografi me një trëndafil në dorë, ndërsa tani Kida e bënë të njëjtën gjë.