Copy Code

Komandant Daja: Më 19 korrik në gjykatë do t’i them të gjitha për rastin e Kumanovës (DOKUMENT)

Sulejman Osmani – Komandant Daja, gazetës “Lajm’, në postën elektronike i ka drejtuar një letër, të cilën do ta paraqeim në mënyrë të tërësishme (integrale):

“Ua bëjë me dije Ambasadës së Amerikës, Ambasadës së Shqipërisë, Ambasadës së Kosovës, OSBE-së, gazetarëve, analistëve, popullatës shqiptare dhe maqedonase, që t’i ndjekin fjalët e mia nëpër radio-televizione dhe nëpër gazeta, se do ta them fjalën e fundit dhe pastaj ato le ta analizojnë se – kush bëri terrorizëm në Maqedoni prej vitit 1991, e deri vitin 2017, në rastin e përgjakshem në Parlamentin e Maqedonisë. I bëjë apel Prokurorisë Speciale Publike që t’i ndërmerrë të gjitha masat e nevojshme ligjore për t’i zbuluar të gjitha rastet.
Nga unë Sulejman Osmani – KOMANDANT DAJA numer 3 BG 123, sepse unë do të flasë me daten 19 në gjykatë, për shkak se do ta kem fjalen e fundit, si deshmitarë për rastin e Ushtrisë Çlirimtare Kombetare (UCK) të Kumanovës”.

20158346_1816923598322874_1770751875_n