Copy Code

Kryetari i Lëvizjes BESA Afrim Gashi: Marrëveshjet duhet të jenë trasparente

“Duam që të vërtetën politike ta bëjmë gjithmonë hapur dhe trasparent ndaj qytetarëve, ti zgjedhim problemet e qytetarëve një nga një dhe me marrëveshje politike, jo si na ka ndodh cdoherë me kalkulime të disa individëve shqiptarë, që interesin e tyre personale ta bëjnë kalkulim mbi qytetarin shqiptarë”, u shpreh Afrim Gashi, kryetari i Lëvizjes BESA, sonte në emisionin ” Top Tema”, në TV Telma.