Lokja nga Shkupi: Më mirë n’mal se në Dizhon, dy javë jemi pa rrymë! (VIDEO)

Banorët e lagjes Dizon të Shkupit akohen se prej dy javësh kanë mbetur pa rrymë. Gjatë një ankete që zhvilloi ekipi i portalit Lajm.tv në këtë vendbanim, banorët janë ankuar për kushtet katastrofike dhe neglizhencën e autoriteteve.

Lokja shqiptare nga Shkupi: Më mirë në mal se në Dizhon, dy jave jemi pa rrymë! (VIDEO)

Lokja shqiptare nga Shkupi: Më mirë në mal se në Dizhon, dy jave jemi pa rrymë! (VIDEO)

Posted by Lajm TV on Wednesday, December 26, 2018