Copy Code

LSDM do ti shikon vërejtjet e Ivanovit dhe do të vendos se si do të votojë për Ligjin e gjuhëve

Grupi parlamentar i LSDM-së do ti shikon vërejtje të cilat i ka dërguar presidenti Gjorgje Ivanov për Ligjin për përdorimin e gjuhëve, ku pastaj do të sjellë vendim se si do të votojë, transmeton Zhurnal.

Sipas kordinatorit të grupit parlamentar të LSDM-së, Tomislav Tuntev, Ivanov nuk dëshiron që ti njehë velrat demokratike dhe sipas tij Ligji për gjuhët është në përputhje me Kushtetutën.

“Askush nuk humb, por prapë do ti shikojmë vërejtjet e Ivanov dhe do të sjellim vendim se si do to votojmë” tha Tuntev.

Kurse Ivanov dje tha se nuk do ta nënshkruan dekretin për Ligjin e gjuhëve, me arsyen se është në kundërshtim me Kushtetutën.