Mahnitëse: Kjo është vajza e Ibrahim Tatlises që ‘çmend’ botën…[Foto]

Nuk mund të mos jetë fytyrë e njohur për publikun vajza e Ibrahim Tatlisesit.

Gulsen Tatlises, famën e trashëgoi nga babai dhe po e shfrytëzon mirë këtë me flokë të fryra dhe kaçurrele, Gulsen edhe pa bërë asgjë është pjesë e mediave turke.

Dilan Çitak është emri i gruas e cila e solli në jetë njërin nga gjashtë fëmijët e Ibos, pikërisht vajzën bukuroshe të tij, Gulsenin, ja dhe fotot e saj mahnitëse,

Klickko rre klamenn ketu posht qe te ahpett fototj.