Copy Code

Marina Vjollca ‘rehat fare’ në vendin ku të gjithëve po u dridhen këmbët

Prezantueses Marina Vjollca po i ec shumë mirë puna e re.
Kjo dëshmohet nga suksesi që po arrinë në fillimet e para të punës me emisionin e saj të ri në televizionin Klan, shkruan lajmi.net

E se po ndihet rehat e ka thënë edhe vetë krahas një fotografie të publikuar në Instastroy.

Me para për renovimin e DAP janë paguar llogari të ndërmarjeve komunale, ky është një konstatim i revizionit të bërë në punën e DAP nga Enti shtetërorë për revizion, transmeton Zhurnal.mk

“Janë bërë pagesa në bazë të fakturave të mara nga ndërmarjet komunale, për ngrohje, komunikacion dhe transport në vlerë prej 163.328 denarë që parasheh 64% nga shpenzimet e përgjithshme për vitin 2016. Kjo gjendje nuk është në bazë të nenit 5 nga ligji për DAP, në bazë të mjeteve të realizuara dhe mospagesë të tatimeve si dhe nga mospagesa e kamatave, duhet të shfrytëzohen për renovimin dhe përparimin e punës dhe teknikës së punës brenda në DAP si dhe stimulim të punëtorëve brenda”, thuhet në raportin e ESHR.