Copy Code

Mësuesja bionde përdhunon nxënësin, rrezikon 20 vite burgim

Një mësuese është akuzuar për marrëdhënie seksuale më një të mitur, të cilin e ka takuar gjatë punës vullnetare që ajo po bënte në një kishë.

Mësuesja e shkollës së mesme, Nicole Marie-Faires Andrews, 31 vjeç, u arrestua dje pasi dyshohet të ketë kryer marrëdhënie seksuale me një të mitur në Teksas, SHBA.

Policët filluan të hetonin ngjarjen në muajin tetor kur Andrews ishte kryetari e grupit të vullnetarizmit për të rinjtë.

Është raportuar se Andrews dha dorëheqjen muajin e kaluar pak pasi stafi i shkollës ku ajo punonte mori informacion për marrëdhënien e saj me një nxënës të shkollës së mesme.

Djali minoren nuk studionte në të njëjtën shkollë ku punonte mësuesja 31 vjeçare.

Megjithatë, shkolla Cedar Park u dërgoi një letër prindërve të tij për t’i informuar ata për akuzat ku djali i tyre ishte i përfshirë në rolin e “viktimës”.

Mediat lokale kanë raportuar se Andrews ishte akuzuar për sulme të rënda seksuale kundrejt një fëmije dhe marrëdhënie seksuale mes një mësueseje dhe një nxënësi.

Në SHBA, marrëdhëniet seksuale me të mitur dënohen deri në 20 vjet burg. Andrews po mbahet në burgun e Williamson County.