Meta i përgjigjet Ramës në anglisht: “No more fake state”

Meta i përgjigjet Ramës: E para Kushtetuta dhe sundimi i ligjit

Presidenti i shqipërisë Ilir Meta i ka kthyer një përgjigje kryeministrit shqiptar Edi Rama, pasi ky i fundit deklaroi se do të merrte postin e ministrit të Jashtëm.

“Presidenti në krye të punës. Për Presidentin e para është Kushtetuta dhe sundimi i ligjit.

NO MORE FAKE STATE.

Shqipëria e para!🇦🇱”, shkruan Meta.