Nëna me vajzën e saj tre vjeçare nga Shkupi mbeten në rrugë, ndihmoni

Urgjent!
Një nënë me vajzën e saj 3 vjecare ka mbetur në rrugë. Tani dy ditë ajo ndodhet te parku i Çairit. Kush ka mundësi ti ndihmojë le te lajmerohet në numrin e telefonit: 072 531 796
Ose le të drejtohet te parku i Çairit nëse eventualisht telefonin e ka mbyllë sepse mund ta ketë pa mbushje. Ka nevojë për ushqëim dhe strehim urgjent