Copy Code

Nuk do ta besoni kush fshihet pas kësaj fotografie (FOTO)

Flokëgjatë dhe shumë më ndryshe, a e dini si dukej Albert Bunjaku kur ishte i ri?

Portali “futbollikosovar.com”, ka siguruar disa foto interesante të përzgjedhësit të Kosovës, Albert Bunjaku.

Bunjaku në këto foto paraqitet në vitet e para në shtetin e Suedisë.

Ai atje u zhvillua profesionalisht, për t’u bërë trajner pas pensionimit.

Për dallim nga tani, Bunjaku atëherë ka pasur flokë të gjatë.

Sigurisht një dallim i madh, pasi që tani i ka të shkurtër.

Po të shikonit vetëm fotot e mëposhtme, sigurisht që vështirë se do ta njihnit. /Gazeta Olle/

shumdhe-vajct