Copy Code

Nuk mund ta besoni: Ja kush e vrau Shkëlqimin mbrëmë në Prishtinë?/ Pamje (Video)

Familjes Pllana nga Bakshia i vdiq djali i vetëm. 17 vjeçari po dyshohet se u vra nga shoku i tij i ngushtë. Policia është në kërkim të të dyshuarit të cilin ende nuk e ka kapur.

Shkëlqim Pllana u ther me thikë të shtunën rreth orës 19:00 në rrugën ‘Gustav Mayer’ në Prishtinë. Ai nuk u mbijetoi plagëve dhe vdiq rreth orës 22:00.

Familjarët të cilët po presin njerëz për ngushëllime në fshatin Bakshi të Obiliqit thonë se nuk e dinë motivin që ia mori jetën të riut.