Orhan Murtezani: Do mbështesim çdo ndryshim në favor të shqiptarëve

Një sqarim për opinionin: Lëvizja BESA, kryetari Afrim Gashi dhe deputetët Nexhbedin Kahremani dhe Rexhep Memedi, i mbështet të gjitha kërkesat e shqiptarëve, pavarësisht se kush i artikulon ato, njësoj siç është e përqendruar edhe për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO.
Kundër anëtarësimit të Maqedonisë në NATO është vetëm Rusia.