Copy Code

Osmani: Presim vazhdimin e përkrahjes nga Republika e Çekisë në integrimet evropiane

Bashkëpunimi dypalësh mes dy vendeve, për procesin e integrimeve evropiane të Maqedonisë si dhe mbështetja e Çekisë për procesin e zgjerimit të Bashkimit Evropian me vendet e Ballkanit Perëndimor ishin temat e bisedimeve të takimit të sotëm në Shkup midis zëvendëskryetarit të Qeverisë përgjegjës për Çështje Evropiane, Bujar Osmani dhe ambasadorit të Republikës së Çekisë, Miroslav Toman.