Para Kuvendit të Maqedonisë protestohet kundër ndryshimeve kushtetuese

Për disa ditë me radhë para Kuvendit të Maqedonisë po zhvillohen protesta kundër ndryshimeve kushtetuese.

Disa organizata të shoqërisë civile që kanë protestuar kundër ndryshimit të emrit kushtetues dhe kanë dalë para Kuvendit të Republikës së Maqedonisë që t’u kundërvihen ndryshimeve kushtetuese.