Pas rezultateve me 80 mijë vota Blerim Reka formon parti të re politike!!!

Burime nga njerëz të afërm të Prof Blerim Rekës thonë se këto vota nuk janë të ASH dhe Bilall Kasamit por të profesorit, duke pasur parasysh se Blerim Reka ariti të përfitoj simpatinë e shume qytetarve.
Partia e Prof Blerim Rekës dot garon në zgjedhjet Parlamentare- thonë nga ky burim informacioni