Pasi përmbushi detyrën e tij, Halil Kastrati sot na përshëndet nga Meka

Pa dyshim që një nga personalitet e këtij viti me plot meritë është humanisti kosovar, Halil Kastrati.

Falë përkushtimit të tij të madh, atij iu bashkuan shumë donatorë ku qindra familja u bënë me kulm mbi kokë, ndërsa shumë fëmijëve sërish iu rikthye buzëqeshja, shkruan Indeksonline.

Ta përmbyllësh një vit me një vepër kaq të madh njerëzore sigurisht që është dhurata më e mirë dhe ndjesia më e mirë në botë, e pikërisht sot në ditën e fundit të vitit 2018, Kastrati ka shkuar drejt Mekës.

Ai ka postuar një fotografi nga vendi i shenjtë, teksa ka shkruar: Shume selam nga Mekka per te gjithe!