Copy Code

Plani “3-6-9”, rezultoi me “7-4-6” vite dënim

Miq të dashur, …Ashtu siç u paralajmërua, sot u shqyptua aktgjykimi me dënimet DRAKONIKE për ngjarjen në ,,Lagjen e trimave,, . Dënime që detronizuan shpërtësisht dhe psigjikisht familjarët dhe mbarë opininon e gjërë. Ngjarje e konstruktuar me prapavijë shumdimensionale pati pasoja të mëdha me humbjen e dhjetëra jetëve dhe dëme të mëdhaja materiale. Montimi i rastit shpërfaq kategorizimin e aktakuzës si të dyshimtë dhe poashtu tendencioze. Nuk më kujtohet gjë tani për tani , vetëm se vetëm kështu i indinjuar të shpreh arrogancë se ky AKT me 746 vjet burg shkërdhen thellë planin qeveritarë 3-6-9 të Bujar Osmanit dhe Zoran Zaevit. Ky KUMTIM zbehu skajshmërishtë ,,fitoren e pshurtë të Lsdm-së të Z.Zaevit dhe të Bdi-së të A. Ahmetit ! (Qenan Aliu)