Prof. Arbër Çeliku: Respekte për Asaf Ademin, i cili nuk lejoi që të nëpërkëmbet dinjiteti ynë kulturor dhe kombëtar!

 

 

Me sa pashë, nga programi vjetor i kulturës, mundeshka edhe ndryshe, pra të vihet balanca në ndarjen e barabartë të buxhetit. Por, për këtë, pas 2 dekadash është dashur të vijnë njerëzit e duhur. Respekte për ministrin, z. Asaf Ademin, i cili nuk lejoi që të nëpërkëmbet dinjiteti ynë kulturor dhe kombëtar!