Profesori Etem Xheladini: Ju lumtë Asaf Ademi! Tani me mburrje mund të themi se shqiptarët përfaqësohen denjësisht!

 

 

Ju lumt zotri minister Asaf Ademi, me te shpalosurit e faqes zyrtare te Ministrise se Kultures, me rane ne sy rezultatet e shpallura nga konkurset vjetore per financimin e projekteve per vitin 2019. Dhe tu them te drejten u befasova per te mire, se per te paren here pashe mbi 500 proekte te finansuar vetem nga fusha e letersise, e ngadhenjyese ishin edhe proektet tjera te aprovuara. Por mua me beri pershtypje se tani kishte shume proekte edhe nga individe e asociacionet shqiptare, kjo qe si dukuri me pare nuk ishte. Tani me mburrje mundemi te themi se edhe shqiptaret perfaqesohemi denjesishte. Ju lumt. Keni mbeshtetje nga gjitha asociacionet dhe qytetaret e ndergjegjeshem, qe prioritet kane drejtesin, vleren e qe kane shpirte e fytire te pastert.