Copy Code

Rrëfimi i një ish-motoristi australian: si hoqi dorë nga jeta kriminale duke u bërë musliman

Me qafën, krahët dhe kokën e rruar dhe të ngjyrosur me tatuazhe, ish-motoristi Robbie Maestracci nuk duket si një musliman tipik. Megjithatë pesë vjet më parë, ndërsa ishte prapa hekurave, ai u kthye në Islam, duke krijuar një miqësi jo të zakonshme me një udhëheqës musliman në këtë proces, shkruan Daily Mail.

Maestracci thotë se komuniteti i dha atij një shans të dytë dhe në dokumentarin e CBC The Mosque Next Door, ish-motoristi foli për miqësinë e tij me imam Uzairin, i cili drejton xhaminë e Holland Park në Brisbane.